"o herregud Malin vad du har förstört dig själv"

  2012-01-24 / 19:38:11 / Allmänt / 1 KOMMENTARER

Ibland blir jag så otroligt stolt
över människors tankar, åsikter och handlingar, men sedan kan jag bli så besviken.

Nu kommer jag enbart prata om det som hände mig idag - Men det tog jävligt hårt på mig.
Jag mötte en av mina gamla favorit lärare från gymnasiet i korridoren på skolan. Och det första hon säger till mig är "o herregud Malin vad du har förstört dig själv"
Jag brukar vara jäkligt rapp i käften när det gäller folk som kommenterar mig, men jag hamnade som en chock. För efter nästan 4 år så är det de första hon säger till mig. Så jag frågar henne så klart "vad menar du?" och fick ett ännu mer chockande svar "men jag tycker inte det är vackert att du har tuffat till dig så där"
Så där står jag helt paff och hon rusar iväg.

Varför detta tog så himla hårt var inte att någon dömde eller kommenterade mina tatueringar - Det får man liksom räkna med. Det som gjorde illa var att denna kvinna, var den lärare som jag tyckte om, hon var den som jag kunde prata med och det första hon säger till mig efter 4 år är att jag har förstört mig själv.


Jag hoppades verkligen på att jag hade gett
henne något mer av min personlighet under min gymnasie
tid som skulle överväga hur jag såg ut några år efteråt
- men tydligen inte.





Modekungen VS. Monkeystore

  2012-01-23 / 13:00:06 / Allmänt / 0 KOMMENTARER


Ser ni skillnaden?

blickar bak till förra sommaren.

  2012-01-22 / 21:06:22 / Allmänt / 0 KOMMENTARER



Hittade en sommar bild på min sköna vän kikki o mig i mobilen.
En random natt framför elden på stranden, ett glas för mkt vin, gitarr o härliga männsikor.
Minns inte när kvällen egentligen trädde rum, men jag vet att jag saknar sommaren.
Sista gången jag sumpar en sommar på det sättat som jag gjorde förra året.



Lev livet
o
Älska sommaren.

o så lite hästsnack .

  2012-01-21 / 15:20:05 / Ridsport / 0 KOMMENTARER
Har varit i stallet från 09.00 tills nu - Är helt slut i kroppen.

Fick en trevlig överraskning på morgonen när min tränare Sary kom när jag o Emma skulle hoppa. Dock så gick det inte så himla bra för mig - snarare skit dåligt.
Men jag fick ett tränings erbjudande som förgyllde min dag, men vi får se det är saker som ska stämma in. Men detta skulle innebära en stor lyftning för mig och funny, inte bara träningsmässigt utan även självförtroendet skulle få en riktig kick av att det finns någon som vill sattsa och lägga sin tid o energi på en.

Men som sagt ingenting är ännu bestämt.

Däremot har jag bestämt att nästa klubbtävling på LRK (första helgen i mars)
ska bli årets första hopp"tävling".



fre. kväll

  2012-01-20 / 18:32:02 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
usch, fy o skam, designen är på bloggen har helt fuckat upp sig, lagomt less tjej. Måste leta fram någon freech bild på en som man kan lägga där uppe. svårt fall kan jag säga.


Nu är det iaf fredag och jag har ingen aning vad jag ska göra. Alkohola? kan inte. (ska hoppa med Emma 09.30 vilket innebär att jag måste iaf vara där 1h före) Dock så har jag lite tråkiga saker som jag behöver fixa - Kanske man ska ha en sådan där fixa allt kväll.




Ähh, det är mkt man borde, nu ringer jag en av mina favoriter. Tjockis kväll?!

Hästtjej, ja visst!

  2012-01-19 / 09:56:50 / Ridsport / 0 KOMMENTARER
Tycker det är så grymt kul att kolla hur många hästbloggar som är nu. (jaa, jag är en hästtjej) och det är bra bloggar oxå. Känns som att man kan börja nämna lite granna om mitt hästliv, som alltid har varit med mig (mkt pga av min mammas stora intresse till ridsporten) men oavsett om jag har spelat fotboll, innebandy, basket osv. så har jag aldrig ledsnat på ridsporten som jag har gjort med de övriga sporterna.

Har nu hittat en tränare i hoppningen som jag är så glad över. Känner att jag trots alla dessa år inom sporten fortfarande kan utvecklas. Kan ha med att jag egentligen är en dressyr männsika men på något sätt visade sig att min häst var en riktig guldklimp i hoppning.

Ajaa, ska chila iväg till plugget nu.

Jobb(ig) Söndag

  2012-01-15 / 19:36:42 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Follow my blog with Bloglovin

 

 

Har jobbat idag och även om det bara var ett slö pass så känner jag mig helt ner bultad. Tänk i sommar när man jobbade 60h veckan. Förstår inte hur jag orkade, men jag var väll penga kåt. Övrigt har det inte hänt så mkt, har mest snurrat omkring i lägenheten. Det är helt enkelt en vanlig Söndag.


You shoot me down but i wont fall, I am titanium.

  2012-01-14 / 22:12:25 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Efter att ja nött in matte i skallen på mig.
(tråkig skol skit som jag egentligen inte ens borde nämna så vi slutar med det)

Så sitter iaf nu här i kampen om att fortsätta lära mig spela gitarr. Har bestämt mig nu att Titanium med David Guetta är nästa. Inte för att låten är den bästa, men texten är riktigt fin. (plus att det är lätta ackord till den)
Dock så kommer jag nog aldrig hitta ett bättre tillfälle än detta att inte störa någon med mitt plinkande. Martin (sambon) är ute med sin vän Rickard och grannen har en fet fest.  - jag kan till och med sjunga och ingen skulle bry sig. hö hö hö.



Hittade denna kille, tyckte han var jäkla idiot säker i sitt lärande.







wish me luck

Hate the pain but love the results.

  2012-01-13 / 14:44:38 / Tattoo and piercing / 1 KOMMENTARER








Nu har porträttet på mamma (insida överarm) fått en vän och jag bara älskar den, älskar roserna, fåglarna o döskallen så mkt på en så liten yta men ändå inte klottrigt. Längtar så till nästa sittning, men ändå inte, är en sådan där mes som hatar smärta.


Stress

  2012-01-11 / 18:45:58 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Ska dra till Sara för att plugga .. fan känner att jag bara vill hänga mig med matteboken framför. Just nu är det bara en stress. Jag kommer aldrig i kapp o skiten byggs på hög. Men det gäller att andas, ta djupa andetag o kämpa lite hårdare.

Hoppas ni alla har haft en bra dag!


Dear Sofie!

  2012-01-10 / 21:45:27 / Allmänt / 1 KOMMENTARER

 


Här mina vänner på bilden till vänster ser Ni den mest grymmaste, coolaste, gladaste, positivaste människan som jag någonsin kommer att träffa och jag är så otroligt glad och nöjd att jag kan säga att hon är en av mina närmaste vänner.
För ungefär 7 månader (har jag rätt sofie?) så flyttade hon ner till Spanien/GC och har nu utan att känna ett nylle från början, fått vänner, lägenhet, kontakter och hon har nu varit på en intervjuv på ett jobb med ett avtal som man drömmer om där.





Fick den där "jag saknar dig känslan"
Men det jag vill säga till dig Sofie är att jag är så glad för din skull ...

Vintage Hair Tutorial

  2012-01-09 / 13:44:32 / Beauty / 0 KOMMENTARER
Kolla in denna brud och hennes tutorials.
Blir helt exalterad när jag ser på dem för det ser så otroligt enkelt ut och så är det så OTROLIGT snyggt ut!








Fit for fight, to save the world.

  2012-01-08 / 11:11:52 / Allmänt / 0 KOMMENTARER







Har precis slängt i mig frukosten och min morgonkaffe då jag vaknade för kanske 30 min sedan. Så snart kommer kaffet åka rakt upp i huvudet på mig så att jag är fit for fight, to save the world.


Life by Merry !

  2012-01-07 / 16:44:33 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Egentligen har jag blogget i flera år, men min förra blogg "levde jag inte upp till". Jag påstod aldrig att jag var det men många såg min dåvarande blogg som en tatuering och piercings blogg pga av dens namn.

Jag vill att min blogg ska handla om mig och det jag finner intressant att skriva om. Självklart omfattar det bla. tatuering och piercing MEN jag är inte så kunnig om området så jag kan hjälpa andra - är inte den personen, jag är personen som sitter under nålen.

Så tam dam! nytt år, ny blogg och efter som lifebyMalin var upptaget kom jag till och med på ett alias för denna härliga blogg Merry - ifa man blir känd hö hö. Hittade även en jävligt fräch design.


Hoppas mina trogna läsare följer med mig och att jag får många fler.

Love Merry.

Välkommen till min nya blogg!

  2012-01-07 / 16:27:43 / Allmänt / 0 KOMMENTARER